Graag stel ik mij kort aan u voor. Mijn naam is Nico Lijkelema. Ik heb sinds 2000 de eer om trouwambtenaar te mogen zijn. Ik werk graag samen met mensen, ik kan goed luisteren en heb ondertussen veel ervaring opgedaan waardoor ik ook kan inspireren. Het samen mogen werken aan en het voorbereiden op het speciale en unieke moment van het in de echt verbinden van mensen geeft mij enorm veel energie.

Het is een grote eer om een klein stapje mee te mogen lopen in het leven van mensen die voor elkaar kiezen. Een mooie bijdrage te mogen leveren aan het begin van een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Uiteraard bewaak ik hierbij de goede gang van zaken en de wettelijke voorschriften.

Een huwelijk of partnerschap is een bijzonder moment in het leven van twee mensen. Dit moet natuurlijk helemaal een dag van jullie zijn en ik draag daar graag aan bij. Samen bespreken we vooraf wat de wensen zijn en hoe we de ceremonie zo mooi mogelijk kunnen invullen, dit is echt maatwerk. Zo kunnen familie en vrienden een rol krijgen en kan ik rekening houden met gebruiken en rituelen die bij u horen.

Mijn doel is om de ceremonie met overtuiging en een gezonde dosis humor te laten plaatsvinden, een onvergetelijk moment. De ceremonie draait volledig om jullie en samen komen wij zeker tot een perfecte invulling.

Ik kijk er naar uit om bij te mogen dragen aan jullie onvergetelijke trouwdag. 

Contact opnemen

Is dit de Babs van jullie eerste voorkeur en hebben jullie de digitale aangifte afgerond? Dan kunnen jullie nu contact opnemen met deze Babs om naar zijn beschikbaarheid te informeren.

Kiezen jullie voor een gratis tijdstip? Dan hoeven jullie geen contact op te nemen met een Babs, er wordt dan door de gemeente een ambtenaar aan jullie toegewezen.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-53453984
E-mailadres: n.lijkelema@8ktd.nl