Even voorstellen

Ik ben Suzan Bosch (1966), tussen 2014 en 2017 was ik als Wâlddichter van Achtkarspelen aanwezig bij verschillende gelegenheden (formeel en informeel). Ik merkte toen hoe leuk ik het vind om steeds in andere gezelschappen met woorden iets te komen inbrengen ter inspiratie. Ik hoor vaak dat ik het zo mooi weet te zeggen, dus ik ben heel blij dat de gemeente mij de gelegenheid biedt om jullie te helpen om jullie officiële verbindingsdag onvergetelijk te maken.

Een huwelijk of partnerregistratie zie ik als een persoonlijk openbaar overgangsritueel en ik vind het een eer om daar als ambtenaar aan mee te mogen werken. Om vooraf kennis met jullie te maken en een mooi gesprek te hebben. Jullie verhaal van liefde te horen en alles daaromheen wat het leven bijzonder maakt.  Om een toespraak te schrijven en met taal uit te drukken wat het is dat jullie aan elkaar verbindt, letterlijk in Nederlands/Frysk/Engels of figuurlijk met een beeld of voorwerp. Om op de dag zelf alle aanwezigen op hun gemak te stellen en er samen een speciaal moment van te maken op een manier die bij jullie past. Ik sta open voor bijzondere manieren om jullie verbintenis mee vorm te geven!

Ik woon samen met mijn man sinds 2000 in het buitengebied van Buitenpost. Ik werk als zelfstandig gelegenheidskunstenaar, loopbaancoach en sociaal vernieuwer. In mijn atelier gebruik ik vooral natuurlijke materialen en ambachtelijke technieken (geschept papier, vilt). De natuur is mijn belangrijkste inspiratiebron.

Contact opnemen

Is dit de Babs van jullie eerste voorkeur en hebben jullie de digitale melding afgerond? Dan kunnen jullie nu contact opnemen met deze Babs om naar haar beschikbaarheid te informeren.

Kiezen jullie voor een gratis tijdstip? Dan hoeven jullie geen contact op te nemen met een Babs, er wordt dan door de gemeente een ambtenaar aan jullie toegewezen.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-31698542
E-mailadres: s.bosch@8ktd.nl