Trouwambtenaar Jan Willem Zwart

Jan Willem Zwart (1970), wâldpyk, getrouwd, twee kinderen. Geboren en woonachtig in Bûtenpost.

Het verbinden van mensen, met zichzelf en met anderen zit van nature in mij. Of deze verbinding nu is in mijn werk als programmamanager bij de overheid of juist in mijn functie als coördinator beheer bij Natuurmonumenten op Schiermonnikoog. Het verbinden van mens met natuur, doe ik "natuurlijk".

Als bestuurder van verschillende stichtingen/organisaties zoek ik naar wat bindt. Ik draag graag mijn steentje bij aan de maatschappij en ik ben dol op ons Fryske erfgoed. Als vrijwillig brandweerman ben ik dag en nacht oproepbaar. Ik ben hier ook piket woordvoerder, wat betekent dat ik regelmatig voor een camera sta. Mijn meest bindende kracht komt tot uiting als Babs, hier mag ik mensen in het echt verbinden. Dat is fantastisch om in vertrouwen te mogen doen. Trouwen of partnerschap, een volle zaal of juist met een klein gezelschap, Frysk of Nederlands. Helemaal hoe jullie het willen. Het is jullie dag, ik maak me er graag voor vrij.

Contact opnemen

Is dit de Babs van jullie eerste voorkeur en hebben jullie de digitale melding afgerond? Dan kunnen jullie nu contact opnemen met deze Babs om naar zijn beschikbaarheid te informeren.

Kiezen jullie voor een gratis tijdstip? Dan hoeven jullie geen contact op te nemen met een Babs, er wordt dan door de gemeente een ambtenaar aan jullie toegewezen.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-51324442
E-mailadres: jw.zwart@8ktd.nl