Trouwambtenaar Aukje van der Veen

Ah goeie!

Mijn naam is Aukje van der Veen (1969), sinds 2006 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Een bijzondere, eervolle taak, welke ik met veel plezier uitvoer en het is een waardevolle aanvulling naast mijn werk als docent in het mbo onderwijs.

Ondernemend, spontaan, actief, dat past bij mij, ik hou van verbinden, organiseren en enthousiasmeren. Maar het gaat niet om mij, maar om jullie, aanstaand bruidspaar!

Trouwen is een hoogtepunt in je leven, je verbindt je aan elkaar door elkaar je ja-woord te geven, de liefde naar elkaar toe uit te spreken, samen de liefde te vieren, hopelijk voor de rest van je leven.

Graag kom ik bij jullie thuis, luister naar jullie verhaal en wensen voor de plechtigheid op het gemeentehuis of op een mooie, zelfgekozen locatie. Samen gaan we in gesprek, zodat de juiste woorden met warmte en ook met humor worden gesproken op jullie trouwdag.

Belangrijk is, dat alles klopt, goed aanvoelt en harmonieus verloopt, in een stijl die bij jullie past en op een wijze waarin jullie jezelf herkennen. Zo zijn jullie op je trouwdag het stralende bruidspaar dat onbezorgd en volop kan genieten, samen met alle mensen om je heen!

Alvast veel plezier met alle voorbereidingen voor jullie grote dag, graag oant sjen, tot ziens!

Laten we samen de liefde vieren, dat verdient ze, elke dag opnieuw!

Contact opnemen

Is dit de Babs van jullie eerste voorkeur en hebben jullie de digitale melding afgerond? Dan kunnen jullie nu contact opnemen met deze Babs om naar haar beschikbaarheid te informeren.

Kiezen jullie voor een gratis tijdstip? Dan hoeven jullie geen contact op te nemen met een Babs, er wordt dan door de gemeente een ambtenaar aan jullie toegewezen. 

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-27514605
E-mailadres: a.vanderveen@8ktd.nl