Hallo toekomstig bruidspaar!

Mijn naam is Henk Roskammer. Ik ben trotse vader van een zoon en een dochter en woon in Buitenpost.

Naast mijn werk bij de gemeente vind ik het heerlijk om te sporten en te motorrijden, maar mijn passie is toch wel toneel. Regisseren maar ook zelf toneelspelen heeft mijn hart.

Vanaf 2006 ben ik trouwambtenaar. Ik heb daar heel bewust voor gekozen. Vanuit mijn werk heb ik zo nu en dan te maken met de minder positieve kanten van de samenleving, en als trouwambtenaar heb ik juist te maken met mensen die in een hele positieve fase van hun leven zitten. En ook daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Bruidspaar, om in toneeltermen te blijven, op jullie trouwdag hebben jullie de hoofdrol.

De trouwambtenaar heeft op jullie trouwdag een bijrol, en ik zou graag als jullie trouwambtenaar die bijrol willen vervullen.

Mijn stijl is duidelijk: jullie verhaal op een persoonlijke manier overbrengen! Het kan natuurlijk in het Nederlands, mar ik bin berne en opgroeid yn Bûtenpost dus ik kin jimme taspraak fansels ek yn’t Frysk dwaan.

Bruidspaar, ik zou het heel mooi vinden wanneer ik jullie huwelijk mag en kan voltrekken, maar het belangrijkste is dat jullie een keuze maken voor een trouwambtenaar waar jullie je goed bij voelen.

Contact opnemen

Is dit de Babs van jullie eerste voorkeur en hebben jullie de digitale melding afgerond? Dan kunnen jullie nu contact opnemen met deze Babs. 

Kiezen jullie voor een gratis tijdstip? Dan hoeven jullie geen contact op te nemen met een Babs; er wordt dan door de gemeente een ambtenaar aan jullie toegewezen. 

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-50208087
E-mailadres: h.roskammer@8ktd.nl